Recomanda anuntul | ID: A585732

Mihaita motanel one in a million (Bucuresti)

Adaugat: Marti, 24 Octombrie, 2017  10:47
Actualizat: Marti, 21 Noiembrie, 2017  10:38
Expira: Miercuri, 28 Septembrie, 2022  10:47
1 RON
Mihaita este un motanel deosebit: tandru, afectuos, lipit de om, jucaus, prietenos cu alte pisicute si obisnuit cu catelusi (cei buni cu felinele de apartament).
A fost gasit de cineva in curtea unui spital, abandonat acolo de om rau. Si, pentru ca l-a vazut asa dulce si sociabil, si-a dat seama ca nu are sanse sa supravietuiasca acolo si l-a luat acasa. Acum e gazduit impreuna cu alte pisicute (tot asa salvate si ele de pe strazi) pana ii vom gasi familie adoptiva sa-l iubeasca pentru toata viata lui.
Am mai avut in cazare pisicuti pui de-a lungul timpui, dar Mihaita ma uimeste odata prin firea lui delicata si discreta si mai apoi te topeste efectiv cu ochisorii lui de om mare, plini de dragoste si intelegere.
Eu cred ca cine il va adopta pe Mihaita va avea un sufletel dulce si cald si deosebit in familie.
Va intrebati de ce, cu atatea calitati, nu il pastrez? Asa ar fi normal ! Dar am deja casa plina, ma impart intre prea multe pisicute si am decis ca tocmai ! cei care sunt si frumosi si sanatosi si cu un farmec aparte sa isi gaseasca oamenii lor care sa ii alinte mult mai mult decat am eu timp sa o fac…si sa se joace cu ei.
Deparazitat intern si extern, schema completa de vaccinare facuta deja.
Exclus curte.
Cu contract de adoptie
Anunturi ANIMALE