Recomanda anuntul | ID: A288633

caruciore copii 3 in 1 (Bucuresti)

Adaugat: Luni, 08 Iulie, 2013  13:01
Actualizat: Luni, 08 Iulie, 2013  15:31
Expira: Marti, 12 Iunie, 2018  13:01
420 RON

Caruciorul I-BELIEVE 3 in 1 ,prin designul sau exclusiv si fiabilitatea sa ridicata, este unul dintre cele mai cautate si apreciate carucioare de catre parinti.
Avantajul maxim in comparatie cu alte carucioare, il reprezinta faptul ca I-Believe este un sistem 3 in 1, format doar din doua piese: landou transformabil in scaun sport si scaunul auto.
Carucioarele pentru copii 3 in 1,I-BELIEVE, sunt foarte practice, datorita faptului ca pe langa varianta landou, si sport, dispun si de un al treilea accesoriu, scoica auto, in care copilul poate fi transportat foarte usor. O caracteristica importanta a carucioarelor 3 in 1, este faptul ca cele trei variante, landou, sport, scoica auto, se pot atasa foarte usor in cadru,printr-un simplu click. Caruciorul este ideal in orice anotimp.
Sistemul inovator de pliere si cadrul ultra- compact si usor al caruciorului sunt un plus pentru manevrabilitatea acestuia, astfel fiind foarte usor de depozitat.
Caruciorul I-BELIEVE va poate insoti oriunde va ve-ti duce si se va integra perfect stilului dumneavoastra vestimentar, datorita designului modern si noului trend al combinatiilor de culori bine definite. Intr-o fractiune de secunda, copertina se poate schimba in culoarea dorita .
Achizitionand caruciorul I-BELIEVE 3 in 1, plimbarea va deveni o placere !

Va steptam sa ne ne vizitati pe www.carucioare-ibelieve.ro
Ptr oferta completa detalii si preturi vizitati siteul : http://www.carucioare-ibelieve.ro »
Anunturi DIVERSE Bucuresti