TERMENI SI CONDITII BUZZU.RO

Buzzu.ro este un site de anunturi, evenimente si poze din Romania.
Exista doua tipuri de anunturi respectiv evenimente listate pe Buzzu.ro si un director de poze:

  • anunturi/evenimente GRATUITE
  • anunturi/evenimente SPONSORIZATE (plata se face prin SMS)
  • director de poze GRATUIT

Introducerea anunturilor/evenimentelor/pozelor in regim GRATUIT ori SPONSORIZAT pe Buzzu.ro se face fara a fi necesara crearea unui cont.

Pentru editarea anunturilor/evenimentelor/pozelor publicate pe Buzzu.ro se genereaza un link la adaugarea acestora - care va fi trimis prin e-mail impreuna cu un alt link de confirmare in urma caruia acestea vor fi afisate pe site. Daca nu se confirma adresa de e-mail anuntul/evenimentul/poza nu vor fi afisate pe site.

Pentru a promova un anunt/eveniment devenind astfel sponsorizat se va accesa linkul Promoveaza anuntul/evenimentul la afisarea detaliilor acestuia.
Anunturile/evenimentele sponsorizate vor fi afisate pe site in sectiunea Anunturi/Evenimente sponsorizate, in mod automat, dupa introducerea codului primit prin SMS in campul COD si apasarea butonului PROMOVEAZA la anuntul/evenimentul dorit a fi sponsorizat.

Pretul unui anunt/eveniment sponsorizat este de 3 EURO + TVA (plata se face prin trimiterea unui SMS la numarul afisat in site).
Valabilitatea anunturilor/evenimentelor sponsorizate este de 14 zile calendaristice din momentul introducerii acestora.

EXPLICATII SUPLIMENTARE

Linkul "Raporteaza abuz" - folositi cu discernamant aceasta optiune doar in cazul in care anuntul/evenimentul/poza reprezinta un abuz sau o ofensa adusa persoanei in cauza sau termenilor si conditiilor site-ului Buzzu.ro. Daca anuntul/evenimentul/poza vor dovedi existenta unui abuz se va recurge la stergerea acestora.

Linkul "Recomanda anunt/eveniment" - folositi aceasta optiune pentru a trimite un mesaj persoanei dorite - recomandandu-i astfel un anunt/eveniment/poza listat pe Buzzu.ro.

Linkul "Trimite" - folositi aceasta optiune pentru a trimite/publica anuntul/evenimentul/poza dorit pe alte site-uri gen retele de socializare (gen: Facebook, Twitter etc).

Linkul "Sterge anunt/eveniment/poza" - folositi aceasta optiune pentru a sterge un anunt/eveniment/poza publicat pe Buzzu.ro.

Linkul "Confirmare adresa de e-mail" - folositi aceasta optiune pentru a confirma adresa dumneavoastra de e-mail la publicarea unui anunt/eveniment/poza pe Buzzu.ro.

Linkul "Editeaza anunt/eveniment/poza" - folositi aceasta optiune pentru a edita un anunt/eveniment/poza publicat pe Buzzu.ro. Dupa editare anuntul/evenimentul/poza va fi reactualizat cu data curenta.

Linkul "Termeni si conditii" sau optiunea "Sunt de acord cu termenii si conditiile Buzzu.ro" - informatii privind termenii si conditiile Buzzu.ro. La publicarea anunturilor/evenimentelor/pozelor persoana in cauza se OBLIGA sa respecte toate informatiile specificate in Termeni si conditii site Buzzu.ro

Optiunea "Accept mesaje comerciale" - daca este bifata implica faptul ca persoana isi da acordul de a primi mesaje in scop comercial. Aceasta optiune este facultativa si nu obligatorie la publicarea anunturilor/evenimentelor/pozelor.

PUBLICARE ANUNTURI

I. GENERAL

Toate anunturile/evenimentele/pozele introduse folosind linkul ADAUGA ANUNT/EVENIMENT/POZA vor fi publicate in site-ul Buzzu.ro dupa verificarea in prealabil si confirmarea adresei de e-mail.
Valabilitatea anunturilor/evenimentelor GRATUITE este de 90 zile calendaristice.
Pozele au o valabilitate de 150 de zile calendaristice.
Anunturile/evenimentele SPONSORIZATE sunt valabile 14 zile calendaristice de la data efectuarii platii acestora prin SMS.

Toate anunturile adaugate pe Buzzu.ro vor trece prin procedura de verificare, astfel ca cele care nu respecta prezentul regulament vor suferi modificarile de rigoare sau vor fi sterse. Buzzu.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul anunturilor, veridicitatea textelor, a fotografiilor sau a oricarui alt material furnizat si folosit de utilizatori in conceperea anunturilor sau a oricarui spatiu publicitar. Administratorul Buzzu.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge orice anunt adaugat prin acest serviciu. Este interzisa adaugarea mai multor anunturi cu continut similar, pe acelasi oras la categoria aleasa.

II. CONTINUT

Nu adaugati anunturi al caror continut nu are legatura cu rubrica/categoria/subcategoria.
Nu introduceti anunturi care au continut politic sau discriminatoriu.
Nu introduceti anunturi care au continut cu referire la: citatii, vanzari organe, vanzari arme, droguri, magie, ghicit, anunturi umanitare, servicii via webcam, matrimoniale, masaje erotice, masaje orientale, intalniri in scop sexual, orice alte servicii cu caracter sexual.
Nu introduceti anunturi care sa faca publicitate unor site-uri, publicatii, produse, servicii care sa concureze cu domeniul de activitate al site-ului Buzzu.ro.
Nu introduceti anunturi care sa contina reclama sau date de contact reprezentate printr-un numar de telefon scurt cu suprataxa.
Nu folositi diacritice in casutele de text ale formularului de adaugare.
Nu folositi majuscule la completarea anuntului.
Nu folositi in titlul anuntului cuvinte de genul: "ocazie", "deosebit", "acum", "urgent", "nou", "azi", "new", "now", "nonstop", "actual", "absolut", "acord", "abandon", "asigur", "abila", "abc" sau urmatoarele caractere ! = ? % * / | \

III. FOTOGRAFII

Adaugati doar poze in format *.jpg; *.gif; *.png;
Nu adaugati poze cu dimensiunea mai mare de 2Mb.
Nu adaugati fotografii cu continut pornografic sau vulgar.
Nu adaugati fotografii cu semnatura altor site-uri.
Fotografiile vor aparea doar in cadrul site-ului Buzzu.ro.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE
(pentru afisare pe pagina web sau n cazul colectarii datelor prin formulare on-line)

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private n sectorul comunicatiilor electronice, S.C. OPTINVEST S.R.L. are obligatia de a administra n conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de bunuri si servicii; gestiunea economico-financiara si administrativa; statistica; reclama, maketing si publicitate; servicii de internet.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare furnizarii de bunuri si servicii; gestiunii economico-financiare si administrative; statistica; reclama, maketing si publicitate; servicii de internet. Refuzul dvs. determina nepublicarea reclamei sau anuntului de catre operator.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate; reprezentantilor legali ai persoanei vizate; altor persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele operatorului, cu exceptia imputernicitului; autoritatea judecatoreasca; politie; agentii de colectare a debitelor/recuperarea a creantelor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa operatorului cu o cerere scrisa, datata si semnata. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

S.C. OPTINVEST S.R.L.