Menu

Aragazuri Zanussi

0 10

Compania Zanussi este originara din Italia avand un istoric bogat. Inca din 1916, compania a fost preocupata sa descopere noi moduri de a usura viata oamenilor. Primul succes inregistrat de companie a fost realizat de fondatorul companiei Antonio Zanussi care a construit prima soba cu plita pe lemn din fonta.

Acesta descoperire pe langa utilitatea ei zilnica a contribuit la punerea bazelor unei afaceri de succes. Acesta a fost inceputul unui lant lung de descoperiri inovatoare si folositoare omenirii. In 1951, compania a lansat in premiera primul aragaz cu gaz din Europa.

Datorita acestei descoperiri oamenii au putut da frau talentului culinar beneficiind de un timp de preparare a mancarii mai scurt si de mai multe modalitati de preparare. Datorita unei dezvoltari infloritoare compania s-a mentinut pe piata electrocasnicelor din intreaga lume, pastrand un minim de decenta si limitand preturile pentru orice buzunar.

Celebrele aragazuri Zanussi sunt printre cele mai cautate produse din aceasta categorie a produselor pentru gatit. Magazinele de electrocasnice din Romania detin o gama impresionanta de aragazuri Zanussi din care clientii pot alege produsul cel mai potrivit si adaptat necesitatilor lor.

Cele mai multe modele de aragazuri Zanussi sunt fara functii multiple, compania incercand sa se adreseze mai mult clientilor cu venituri medii mentinandu-se fidela celor ce au consacrat-o.

Desi detine si modele sophisticate, de lux si costisitoare ca pret compania a creat o linie de aragazuri Zanussi speciala pentru clientii cu venituri limitate. Aceasta linie de aragazuri Zanussi disponibile la preturi avantajoase respecta raportul calitate-pret, fara a dezamagi clientii.

Gama de aragazuri Zanussi performante este disponibila in orice magazine de specialitate la preturi destul de mari. Compania a creat aragazuri Zanussi prevazute cu diverse functii suplimentare care sa le usureze gospodinelor activitatea de preparare a mancarii in bucatarie.

Aceste aragazuri Zanussi sunt prevazute cu un sistem de siguranta. Pentru ca aceste aragazuri Zanussi sa nu produca accidente sau pentru a nu pune in pericol viata celor care le utilizeaza au fost prevazute cu un sistem de siguranta. In conditiile in care in timpul functionarii alimentarea cu gaz se opreste, o valva speciala va intrerupe accesul gazului prin arzatorul cuptorului sau al ochiului folosit. In cazul in care alimentarea cu gaz se reia valva respective nu va mai permite patrunderea gazului in cuptor, prevenind astfel riscul de scurgere a gazului.

Aceasta inovatie le ofera un loc special in randul preferintelor clientilor pretentiosi. Aceste aragazuri Zanussi disponibile in doua variante (pe gaz si cele electrice) au un consum redus de energie, au un design modern si se pot asorta perfect cu mobilierul din bucataria dumneavoastra.

Pentru ca cei mici sa fie protejati de eventuale accidente, aceste aragazuri Zanussi au fost prevazute cu al doilea sistem de siguranta si protectie. In timpul functionarii aragazului, temperaturile suprafetelor exterioare precum butoanele, manerul, geamul cuptorului sau panourile laterale, sunt foarte scazute, comparativ cu temperaturile standard.

Aceasta inovatie ofera siguranta sporita pentru copii, eliminand riscul producerii unor arsuri la atingere. Prevazute cu o plita cu gaz, celebrele aragazuri Zanussi au o flacara curata, a carei intensitate poate fi controlata cu usurinta.

Au fost special concepute si proiectate trei marimi de arzatoare. Cateva modele de aragazuri Zanussi sunt prevazute cu o tavita de fixare si un sistem de ventilatie imbunatatit in urma unor calcule realizate de specialistii in domeniu.

Leave a Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *