Menu
Cum alegi scoala de soferi? Sfaturi utile pentru a lua permisul

Cum alegi școala de șoferi și instructorul auto in 2024?

0 34

O școală de șoferi bună precum Evodrive este cea care te va învăța cum să conduci în siguranță și cum să îți construiești încrederea ca șofer. Conducerea auto este o activitate complexă care necesită o pregătire adecvată, iar fără pregătirea adecvată, un nou șofer riscă să ia decizii proaste pe drum, să piardă examenul rutier sau, mai rău, să-și pună viața în pericol sau pe cea a altora. Astfel că, îți sugerăm cu tărie să alegi școala de șoferi în funcție de o serie de criterii importante.

Cum alegi o scoala de soferi? Tine cont daca are Acreditare

Prin lege, școlile de șoferi din România, trebuie să fie acreditate și recunoscute de ARR. Formatorii (monitori și instructori) trebuie, de asemenea, să fie acreditați de către Ministerul Transporturilor pentru a putea preda. Asigurați-te că școala de șoferi, ca și școala de șoferi Drîstor pe care o alegi îndeplinește aceste cerințe.

Cum alegi o scoala de soferi? Are instructorul experienţă?

O școală de șoferi cu experiență poate adapta formarea pentru a -ți putea satisface nivelul actual de confort pe drum și modul în care înveți. De exemplu, unii șoferi noi sunt foarte nervoși și nesiguri, în timp ce alții pot fi prea încrezători. Un instructor auto cu experiență poate face diferența și se poate asigura că toată lumea își reușește obiectivele de conducere.

Locație

Amplasarea școlii de șoferi este, de asemenea, un criteriu important în alegerea pe care o faci. Lecțiile teoretice se dau în general în sălile de pregătire ale școlii iar punctul de plecare pentru ieșirile pe șosea este sediul școlii de șoferi. Asigură-te că școala de șoferi este aproape de tine sau că se află într-o locație care  reduce la minimum timpul de călătorie.

Rata de succes

O școală de șoferi bună va avea o rată mare de promovare a persoanelor care trec examenul rutier la prima sau a doua încercare. Poți oricând să soliciți mai multe informații pe acest subiect sunând sau vizitând site-ul web al unei școli de șoferi.

Instructorii

De asemenea, este foarte important să cauți un instructor auto potrivit pentru tine. De obicei, este dificil să știi acest lucru înainte de prima lecție de conducere. Un bun instructor auto te va învăța cum să conduci și te va ajuta să îți îmbunătățești încrederea la volan. Ar trebui să simți că faci progrese după fiecare ieșire pe drum.

Serviciile oferite

Poți căuta un curs de condus pentru șoferi noi sau cursuri de perfecționare pentru șoferii cu permis de conducere sau cursuri adaptate persoanelor în vârstă. Oricum ar fi, trebuie doar să verifici site-ul școlii de șoferi sau să suni pentru a afla dacă școala de șoferi oferă servicii care sunt exact ceea ce ai nevoie.

Selectează o școală de șoferi care se potrivește stilului tău de viață

Obținerea permisului de conducere necesită timp. Între cursurile de Cod Rutier și lecțiile de conducere, vei fi foarte ocupat. O școală de șoferi lângă casa ta sau locul de muncă sau școală este un criteriu care nu trebuie trecut cu vederea.

Pe langa criteriul de „proximitate”, atentie și la orele și locurile de întâlnire pentru cursurile de conducere, acestea trebuie să coincidă cu disponibilitatea ta și să fie compatibile cu stilul tău de viață.

Iată câteva dintre cele mai importante criterii pentru alegerea unei școli de șoferi care ți se va potrivi. Dacă dorești mai multe informații, te rugăm să nu eziți să răsfoiești site-ul școlii de șoferi Evodrive sau să ne conteactezi. De asemenea, poți afla mai multe despre școala noastră și prețurile noastre. Condu mereu preventiv!

Formare completă pentru a -ți permite să obții permisul de conducere. Instructori experimentați și pasionați care predau tehnici de conducere eficiente și sigure. Servicii personalizate pentru a te ajuta să pornești la drum cu încredere.

Pentru mai multe sfaturi care sa te ajute sa obtii permisul de conducere, urmareste blogul Evodrive.ro

Leave a Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *