Menu

Pareri Elefant.ro – recenzii reale 2022

0 20

Elefant.ro este unul dintre cele mai populare și mai apreciate magazine din mediul online românesc. Activitatea acestui magazin online a început în anul 2010,  dar  inițial era vorba doar despre o librărie online. Între timp, magazinul Elefant.ro a propus o ofertă din ce în ce mai diversificată, propunând din ce în ce mai multe produse în cei 12 ani ai săi de activitate. Magazinul a livrat tot felul de produse în acest timp la peste 2.000.000 de clienți.

Oferta de pe Elefant.ro se diversifică în mod constant iar acum putem găsi pe site articole din foarte multe categorii precum: parfumuri, fashion, cosmetice, cărți, ceasuri, jucării pentru copii, electronice, petshop sau articole pentru casă.

De asemenea, magazinul a înființat mai multe puncte de livrare la noi în țară. Există 15 puncte de livrare în București, două în Cluj și două în Iași. Alte orașe de la noi cu puncte de livrare sunt: Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara. Pagina unde sunt prezentate toate punctele de livrare, dar unde se găsesc și alte informații despre adrese sau program se poate consulta aici.

Magazinul are și produse aflate la reducere, care se pot ragăsi în secțiunea de Outlet.  În această categorie se vor regăsi astfel doar produse cu preț redus. Se oferă clienților și posibilitatea de a beneficia de programul „Elefant Premium”. Este vorba despre un tip de program care propune clienților să acumuleze puncte pentru a se putea bucura de diferite cupoane speciale de reducere. Astfel că, pentru fiecare leu cheltuit se va primi înapoi un punct. Este un program de fidelitate extrem de interesant.

Dacă vorbim despre serviciile de livrare sau despre serviciul de curierat, acesta este destul de diferit în funcție de produsele comandate. În cazul livrărilor prin curier, va trebui să se achite și un cost de procesare care are o valoare de 1 leu. Produsele din gama cărți și jucării sunt livrate cu prețul de 9.99 lei, deoarece aceste produse fac parte din grupa A. Pentru produsele din gama ceasurilor, a cosmeticelor, parfumurilor, articolelelor de tip fashion dar și altor produse din categoria B, există un cost de livrare  de 14.99 lei. Atunci când există o livrare cu mai multe tipuri de produse mixte, din grupa A și B, de exemplu, costul este de 14.99 lei.

În cazul în care se va ridica comanda dintr-un punct Elefant, costul va fi 4.99 lei pentru a se livra comanda și 1 leu pentru a se procesa. Comenzile care au o valoare de peste 79.99 lei sunt livrate gratuit într-un punct Elefant.

Comenzile plasate care au o valoare de peste 199.9 lei sunt livrate gratuit peste tot în România. Costul de livrare pentru comenzi care vin din afara României este de 99.90 lei. Produsele care au fost comandate se pot returna în termen de 30 de zile. Pentru a se returna un produs trebuie să te loghezi în contul tau de client de pe site-ul Elefant.ro.

Va trebui să accesezi categoria „Comenzile mele” și apoi  să alegi comanda pentru care dorești returul și să apeși apoi butonul „Returnează”. Pentru retur trebuie să deții factura cu care a venit produsul, dar și certificatul de garanție, etichete, etc. După ce ai respectat acești pași, magazinul va trimite un curier pentru a se lua produsul.

Păreri Pro și Contra

Există o gamă foarte diversificată de produse.

Te poți bucura de un program de fidelitate.

Există și puncte de ridicare ale produselor.

Contra

Momentan pentru site-ul Elefant.ro nu există păreri contra

Leave a Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *